Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle säga att jag älskar dig


om jag bara visste att du ville stanna kvar här

hos mig

Stanna här vid min sida

Men eftersom jag inte vill tro det, så säger jag ingenting

Vill ju inte gärna behöva göra bort mig och bli den

som skamset sen får stå där helt ensam

och lida

Så därför låter jag det bero

För eftersom vi numera ändå är riktigt goda vänner

så vet jag ju inte heller

hur du skulle reagera eller tro

För det sista jag vill är ju att skrämma iväg dig

över närmsta bro

för att aldrig mer få sig dig igen, min älskade vän

Ja, jag skulle bli så otroligt ledsen..


Jag skulle säga att jag älskar dig

om jag bara visste..

Ken Cassel
9/11-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-09 16:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varm o fin!
2012-11-09

  Rise Little One
En rar text med rara ord.
2012-11-09

    ej medlem längre
Fint om att söka kärleken...
2012-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel