Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Modifierad 90-talare


Ser du mig

Vem ser mig om jag blundar
Ser alla vem jag är
Vem ser mig, jag bara undrar
Är jag borta när ingen är här

Är det någon som vet hur jag tänker
när jag tystnar ett ögonblick
Finns det någon som kärlek mig skänker
när jag sänker mot marken min blick

Kan du se mig om jag blundar
Ser du vem jag är
Kan du se mig, jag bara undrar
Är jag borta när du inte är här




Fri vers av Cherox
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-02-14 13:33



Bookmark and Share


    Poetica
Jättefin!
2006-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Cherox