Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag slipper ditt väsen

 

 

 

Jag vet att du är sjuk

o dina lögner måste dö

det är tidens gång

jag ska begrava dom

på en onämnd plats

dit ingen hittar

inget monument skall jag resa

inga tårar skall jag skänka

men rosor för var dag

jag slipper ditt väsen




Fri vers (Fri form) av H som i Harakka
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-10 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H som i Harakka
H som i Harakka