Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pusselbitar överallt

 

 

Hemlagade köttbullar

berg av disk

en lilja slår ut

på bordet

mjölk över golvet

Eros är vild

sprider pusselbitar

överallt




Fri vers (Fri form) av H som i Harakka
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-10 19:43



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Härligt låter de... för den som bara behöver titta på
2012-11-18

  kråkan VIP
åå.. ett hem:)
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

H som i Harakka
H som i Harakka