Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda

Blunda
släck dina tankars ljus

Blunda
stäng dina ögon

Blunda
tänk efter en gång till

Blunda
se dig i dig

Blunda
en sista gång

Blunda
väck dina inre känslor

Blunda
ser du ljuset

Blunda
vi är inte döda ännu

Blunda




Fri vers av Cherox
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-02-14 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cherox