Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cancerhelvete

Säg inte att du vet
om du inte har varit där
smakat på helvetet
känt smärtan
och tröttheten

Suttit i otaliga taxibilar
på väg mot något som du vet
kanske kommer att hjälpa

För har du inte varit i mitt helvete
vet du inte hur det känns
För cancer är helvete
Att vara frisk är himlen
och just nu
är jag
i
himlen




Fri vers av Live
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-10 22:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande att läsa ...

så väl skriftat ...
2012-11-21

  ResenärGenomLivet
Nej, jag har inte varit där...men att sitta bredvid och inte kunna hjälpa är inte heller det trevligaste...är glad att du är frisk nu, det är min lillebror också...
2012-11-10

    ej medlem längre
Ännu naknare..
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT