Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kukstad

Öl i plåtburk är fortfarande öl
Vit man dricker för vita penningar
Det skymmer över skjulen
Hungriga ögon överallt




Fri vers av Tarras
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-11 00:04



Bookmark and Share


  Nanna X
en verklighet speglad i en ölburk, snyggt!
2012-11-11

    ej medlem längre
skrivet med tyngd, dristar jag att säga
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras