Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm med en sann bekräftelse

Jag vaknar av din röst

Du säger att du ångrar dig

Att du vill tillbaka

Att du försökte ropa på hjälp

Men fick inte iväg smset

Du var lycklig med henne

Och hennes barn

 

Jag har kollat upp om smset var sant, det var det.

Du hade skrivit och försökt skicka:

Kom till mig nu

Men du hade inga pengar på mobilen så smset gick aldrig iväg

Du berättar för mig att du inte led

Att du inte kände något

Allt gick så fort

 

Det var bara en impulshandling

Nu finns du inte kvar fysiskt men psykiskt är du alltid med mig

 

Brorsan, jag saknar dig, jag älskar dig

 




Fri vers (Fri form) av RamonaB
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-11 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RamonaB
RamonaB