Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När stora sköldpaddor älskar med varann


i vattnet

så är det konkurrens

För när en sköldpaddshanne väl har etsats sig fast

på en honas rygg

så håller han i henne för vad kjolstygen håller

med sina framfötter i hennes skal

För genast är det andra hannar där och försöker att

knuffa bort honom i hans anletes kval

Och om de lyckas att knuffa bort honom så lär han nog

inte bli så speciellt glad, tror jag...

Ken Cassel
13/11-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-13 22:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åtrå...;)))) den inre sexuella längtan....
2012-11-14

  celloviolin
he he :)
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel