Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sfärerna

vi krossade himlen

drack våra komatillstånd

 

du är så vacker 

säg att du är verklig

 

var det du?

kamerablixtarna bländade mig

 

det violetta fruktköttet

de kremerade änglaliken

 

skärvor av speglar i din blick

vi smeker varann i den sjunde dimensionen

jag lever i ett mellanrum 

min värld befolkas av släpiga röster och beiga heltäckningsmattor

brustna barnhjärtan och osynliga melodier

 

vi dricker giftet tills vi faller in i varandras armar

jag smeker dig i sicksackmönster

 

under sepiaregnbågar och dammlager

i en sjukhussäng 

 

där sfärerna sammanstrålar 

och kloten kolliderar

 

 

 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 373 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-13 22:52



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
Som vanligt slår du på stort, med våldsamma passioner, myter och astronomi. I slutet kolliderar de många stroferna med ett väldigt dån! Häftigt.
2012-11-16

  Ola Rydberg
riktigt starkt och bra gillade partiet med sicksackmönster
2012-11-14

  Celticgirl
fina bilder du har..
2012-11-13

  Ninananonia VIP
Sfärer som känns..
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star