Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa ord (levande och glödande)

Lågan fladdrar till i höstnatten, medan gåspennan skriver det vindunderliga som jag aldrig vågar säga. Jag är trött när jag slår igen pappret, medan orden är levande och glödande. Ärligheten och styrkan i dessa små tecken, är likt solen gånger tusen. Med detta i åtanke, kan jag le genom the hurricane. För orden mina vänner, orden följer alltid med.




Fri vers av April skies
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-14 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies