Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en bild av dig



saknades
bara sorgen
den övergivna
kroppen


när jag aldrig
fanns

endast smekningen
vidrörde huden

men dog
sakta
bort

mot skuggor
i gömda gåtor

endast där
fanns
ett minne
av mig

i bilden av dig




Prosa av Sonja Sidorow Lapington
Läst 288 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-14 01:30



Bookmark and Share


  Celticgirl
mycket fin..!
2012-12-04

  Lars Hedlin
Lite sorgevacker!
2012-11-30

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-11-15

  Eva Langrath VIP
Fin text som får mig att tänka på hur vi påverkas av andras bild utav oss.
2012-11-15

  Linda CH VIP
Mycket fin!
2012-11-14

  Anya VIP
Minnet är vackert. Tycker om!
2012-11-14

  Bibbi VIP
Vemodsvacker.
2012-11-14

  Tarantaran
Vilken vacker dikt!

Jag läste den som vanligt först
och sedan från slutet till början..
och den blev djupare..och sorgligare
på det sättet, för mig. Men vacker
litet med olika betoningar..tror jag
beskriver det bäst
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington