Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min gode författarevän Stig Larsson


har kommit ut med en ny bok

När det känns att det håller på att ta slut

Och jag kan förstå att han blev riktigt rädd den där dagen

när han verkligen blev varse om

att han låg riktigt risigt till om han inte skärpte till sig

Men så kjedjerökte han också sina John Silver utan filter

i omgångar tillsammans med sina groggar

och glas med upplöst amfetamin

för att skriva sina böcker dagar och nätter i ända

Men det är ju inte bara det som gör att man till slut börjar

att känna sig helt utbränd

För man kan inte hålla på att knarka och supa och röka cigg

då man hela tiden slarvar med maten

Och då man vissa dagar inte äter någonting alls

Ingen bra kombination

För som vi brukade säga i brukar eller missbrukarleden

så går det inte att bara vitaminsera

utan att få någon näring i sig

Inte i längden i alla fall

För då är det lätt hänt att det kan bli platt fall

I vilket fall som helst så blir jag glad över att han ser

bra mycket friskare ut nu än på länge

Ja, jag gillar ju den åtta år äldre än mig gamla stofilen

som jag har känt i så många år

Och eftersom han nu har skrivit lite om mig i sin nya bok

så har han skickat mig ett signerat exemplar

som jag ännu inte har hunnit ringa

och tacka för

Men jag gör väl det till helgen, antar jag

För det är inte så bråttom

Men allt gott till Stig för han är en snäll och god kille

med lite skinn på näsan

Och jag kommer för alltid att komma ihåg hans små

berättelser när han har varit utomlands och så

och då det ibland har gått riktigt hett till

Ja, han är bara för rolig ibland

Men ett riktigt starkt minne jag har av honom är när jag

var tillsammans med en kvinna som heter Anna

och då han berättade sin lilla dikt

Nyponsoppa

som vi inte fattade ett smack av

Men skrattade gott gjorde vi allihopa

hihihi

SLUT!

Ken Cassel
14/11-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-14 11:42



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
lyckos dig ken som känner stig larsson...det skulle jag också vilja...har gillat honom länge...
har idag fått hans nya bok som jag ska läsa....

o det stämmer med som jag tror han säger...droger äter själen...nåt sånt..det gör det verkligen, fats det känns okej när man tagit dom o är påverkad en stund..men inte efteråt...

går inte att leva under lång tid o ta droger..funkar inte, allt blir knas
jag håller på o slutar med allt utom cig...det har jag kvar ett tag...


2012-11-14

  Lynx63 VIP
Så bra men tacka med ett kort + ring
Vänner finns det inte många av
Du ser boken varje dag
Men ser han ditt samtal
Nä så sänd ett kort
Med en nyponbuske på
KRAM :)
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel