Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem viskar

  

 

Vem viskar

så ekot dånar

väcker mig

ur min sömn

ingen

bara själens tunga

sov nu

dröm

inte

mer




Fri vers (Fri form) av H som i Harakka
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-15 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H som i Harakka
H som i Harakka