Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon lever ett solsken


Ett underbart sådant

För hon bara ler och ler emot allt som hon ser

Önskar bara att hon ville titta åt mitt håll och ge det där

leendet till mig

och värma min nu så frusna själ

För det skulle inte kännas helt fel

Nä, det skulle det inte göra

Och jag om någon skulle verkligen uppskatta det

då jag för alltid hädanefter för henne

skulle vara en att räkna med

En som skulle se till att hon får vara lite ifred

när hon helst känner eller vill det

Ja, jag skulle bli till hennes bodygard

Hennes livvakt

För när det kommer till henne är det något som jag

absolut kan leva med...


Hon lever ett solsken!

Ett underbart sådant...

Ken Cassel
16/11-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-16 01:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Härligt med en människa som sprider solsken omkring sej...jättefint...
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel