Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är såhär världen ser ut som vi lever i


Den ena lever under diktatur medan den andra

lever i en demokrati

där den tredje är inlåst medan den fjärde är helt fri

Och vad det kommer till den övriga befolkningen på jorden

så lever de antingen i misserri helt utfattiga

eller är jätterika fulla med harmoni medan de sjunger på en

vacker melodi

Och då självklart några stycken av de jätterika lever

efter floden i Amerikas Missisippi...

Hihihi

Det är såhär världen ser ut idag!

I alla fall i stora delar av den om jag nu har förstått det

helt rätt

Inte alla gånger så lätt...

Ken Cassel
16/11-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-16 02:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är mycket som är orättvist i världen
2012-11-17

  ResenärGenomLivet
Ja, det finns stora orättvisor i världen...
undrar hur det skulle se ut om alla delade lika...?
2012-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel