Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan jag?

Kan jag lita på att du orkar
stannar kvar
blir mitt stöd?

Vill ha mig till trots för
min sjukdom
min tunga ryggsäck
att du inte gör som den sista

Orkar jag?
















Bunden vers av Live
Läst 149 gånger
Publicerad 2012-11-16 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT