Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Twilight Saga

Jag förstår inte
The twilight saga: Breaking dawn..
Vad är det för något bra med den filmen eftersom den har fått
ett så gott mottagande världen över
För personligen själv så tycker jag att den var värsta skräpet
när jag såg den på Tv 1000
För historien den sög totalt
Lång och segdragen
Och de datoranimerade vargarna var riktigt dåligt gjorda
Inte ett dugg verklighetstrogna där de sprang omkring
i skogen som yra höns
Nä, tacka vet jag Stanley Kubricks, Clockwork orange
eller Jack Nicolssons Gökboet
Det kallar jag för handling och film
Ett par av de bästa filmerna som någonsin har gjorts
enligt min mening
Och har ni inte sett dom så hyr dem
Nä, ni kommer absolut inte ångra er, för de går inte jämföra
med det här skräpet till trilogi
som kallas för Twillight saga
Men det är väl klart
De här filmerna är väl gjorda för barn runt tio års åldern
kan jag tänka mig
För äldre ska man väl ändå knappast behöva vara...

Ken Cassel
17/11-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-17 04:52



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Ha ha pilutta dig....
Jag gillar dom filmerna, dåligt animerade vargar ja.
Spec då man vet hur vargar ser ut i naturen.

Men historien MUMS.....
GILLAR ja Ken, jag gillar FANTASY fniss...
Skulle inte ha något emot om detta var verklighet
Tänk vad spännande

Ken och en vampyr
Jag och en varg

Levde lyckliga i alla våra generationer.

KRAM


2012-11-17

    ej medlem längre
Haha böckerna kom
Ut långt tidigare än filmen,
Och folk blev besatta jag med,
Böckerna var jättebra och de gör att filmerna
Blir omtyckta oavsett.
Jag har inte sett de andra men gökboet har jag sett haha den var ju en annan genre än det jag brukar titta på.
2012-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel