Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland undrar jag hur jag kan sitta på spårvagnen bredvid andra människor

och se normal ut
som om jag vore förklädd till att vara som er

men var hör jag då hemma?
i era marginaler, journaler, anteckningsblock?

kanske är det lika sjukt att vilja rädda någon
som det är att gå under?




Fri vers av desert star
Läst 288 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-19 00:32



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Bra och snygg tvist på slutet
2012-11-21

  Brachmin
Dagboksantecknings-liknande dikter är braaaa du
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star