Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje

Jag känner det

Det känns bra i hela kroppen

Jag ler

Jag längtar

Jag ser framåt

Det liksom bubblar i hela kroppen

Jag är varm fast inte för varm

Jag är nöjd

Att känna glädje är ett under för mig




Fri vers (Fri form) av RamonaB
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-20 18:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Härligt ;))
2012-11-24

    ej medlem längre
underbart!...
2012-11-20

    ej medlem längre
hipp hipp :)
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

RamonaB
RamonaB