Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heil prästen!

 

Domedagen äro nära

det kan bibeln allt svära

utrota varenda jävel

men ge de rättfärdiga nåd

detta är ett kärlekens dåd

så står prästen hotar o fräser

men säg;

är det inte mein kampf

han läser?




Fri vers (Fri form) av H som i Harakka
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-20 22:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
och så finns det ju sund kristendom..
2012-12-17

  kråkan VIP
ååå.. inte larz varit här än.. ja menar.. vad? med en sådan fint rar text:)
2012-11-21

  petrowskij
tack! Åh vad jag fnissade...
Den påminner om Tage Danielssons dikter.
2012-11-20

  Lavinia Röd
Ja, ibland vet man sannerligen ingenting?
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

H som i Harakka
H som i Harakka