Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pornstar

Samma gamla mönster
Samma ordning
Men vi går igång ändå

Vill ha något nytt
Men är livrädda för förändring

Vi är alla horor i någon form
Men de av oss som syns är pornstars
De som lyckats ge horeriet ett (o)mänskligt ansikte
Och beundras av massorna

Och torskarna vet inte vad som just träffade dem i huvudet




Fri vers av Tarras
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-21 00:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"We're all prostitutes. Everyone has a price". (Pop Group)
2012-12-15

  objekt3
vi är alla horor är en Stor insikt ;)
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Tarras
Tarras