Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemlängtan i november


Storstadens november

Tjock dimma ligger över staden
där jag är född

Ingen stans kan dimman ligga
så tjock och tung,
som över den här staden

Ingen stans kan dimman
krama ur lusten och livet
ur dem flesta

Ingenstans kan solen lysa
så klart och så varmt
Ingenstans vet så väl
vem jag är
eller vad jag var

Ingenstans heller vill jag egentligen
leva







Bunden vers av Live
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-22 17:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så varm o innerlig

skriven ur hjärtat
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT