Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel väg

Tårar som rinner
som regndroppar

ner för kalla kinder
utan färg

visar dig vägen
du inte bör ta





Fri vers av Live
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-22 20:50



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Den känns....fint diktat
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT