Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera vad ni tycker jag vill veta


Min väg hem



De här måste få ett stopp,ge mig hopp, om att morgon dagen blir bättre en gårdagen.

Trött på att söka och böka efter tron på livet.

Vägled mig rätt, de måste finnas ett sätt att finna min väg hem.







Fri vers av inga anonym
Läst 258 gånger
Publicerad 2012-11-24 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inga anonym
inga anonym