Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens sidor

För mig är
min sanning
lika rätt
för mig

som
din sanning
är rätt
för dig

Kan min sanning
och din sanning
bli
vår
sanning?

Eller
kan vi
mötas halvvägs?




Bunden vers av Live
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-25 02:09



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Ibland verkar det vara mission impossible
hur enkelt det än kan låta.
Enkelt och fint fångat.
2012-12-01

    ej medlem längre
eller fullt ut hela vägen båda två

fina tankar i skrift ...
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT