Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liksom oss


Som om vi aldrig
gjort något annat
står vi på var sida
av kaos

Frostdimmiga dagningar
sönderbrända middagar
som damm över
borttumlande gestalter

Det finns en dörr där
mitt i ensamheten
med ett palindrom
över hjärtats figur

Bara tiden är större än oss





Fri vers av raphaela
Läst 638 gånger
Publicerad 2006-02-15 17:04



Bookmark and Share


  K*
"med ett palindrom över hjärtats figur " - fantastiskt ! jag blir så rörd av dina texter.
2006-02-22

  Ms Lovecraft
Liksom många andra av dina dikter får jag känslan av en riktigt isig vinter.
Det är inte bara naturen som går i stå. Ibland gör människor det också.
Och det vet du alldeles för väl.
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela