Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen är en blind cyklop

 

 

Månen är en blind cyklop

vi färdas genom natten

ute blåser

framtidsvindar

krypen söker sej in

om våren är världen kåt

knoppar väntar otåligt

på utlösning

sedan brister allt ut i gråt

visst blommor det

ur sunkig jord

men i pisset växer inget




Fri vers (Fri form) av H som i Harakka
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-26 17:08



Bookmark and Share


  Anya VIP
En desillusionerad bild av sommaren, och så här i slutet av november kan det vara skönt att få en sunkig pissig sommarkänsla.
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

H som i Harakka
H som i Harakka