Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven fyra dagar innan min yngsta dotter föddes.


Mitt ofödda barn

Evig väntan på det mirakel som skall komma.
Varje dag, varje timme, en längtan så stark.
Jag kan inte skynda på dig, du tar den tid du behöver.
Med min hand smeker jag din kropp genom min hud.
Känner du min kärlek och mina beröringar?
Kan du förnimma hur efterlängtad du är?
I väntans tid kan varje sekund vara plågsam, men
jag vet att vi snart skall ses och det får mig att uthärda ännu en tag.
Snart är du hos oss och vi får se vem du är.
Till dess får vi nöja oss med att viska mot min mage;
Vi älskar dig, lilla liv!




Fri vers av Poetica
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-02-15 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetica