Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker finna mening i allt det som jag gör


I allt det som jag tar mig för

Väger fram och tillbaka

Försöker att hålla vågen i en viss balans för att ha

en chans

att kunna må någorlunda bra

Och någorlunda bra mår jag

Tror jag

Men så är jag född i vågens tecken också

med en personlighet

som nästan alltid är tillmötesgående och glad

Tror jag

Det är i alla fall så som jag ser på mig själv...

Försöker finna mening i allt det som jag gör!

Ken Cassel
28/11-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-28 16:48



Bookmark and Share


  Rise Little One
Underbart skrivet.
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel