Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt kommer allt ikapp mig


Minnen av en lukt

En doft
av cellgifter
slog mot mig
då jag öppnade dörren
till onkologen

och med ett
var alla
minnen tillbaka

Cellgifter luktar
inte gott
och de
frambringar inga
vidare bra
minnen

Minnen om smärta
minnen om ångest
minnen om en tid
jag inte vill
ha tillbaka




Fri vers av Live
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-28 21:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna berör mig djupt

kramar om
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Live
Live

Mina favoriter
TITTUT