Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maktlöshet som leder till förändring


~kval~

Det svåra
Med att leva
Är att välja varje dag

Det är så lätt
att knyta handen
att viska orden
när ilskan och
orättvisan gör sig påmind

Det svåra
Med att välja
Är att leva med det
Varje dag

För när man levt
Länge med sig själv
Vet man om sina svagheter
Man har valt
Att leva dagar
Som lett en helt fel

Jag ogillar makten
som jag har över mitt liv
För det betyder att jag misslyckats
Nu med facit i hand
Och med magen full av svordomar
Som jag håller inom mig
När han kränker och mästrar över mig


Under all frustration fins en grundvarelse
Som vantrivs och planerar ett nytt liv någon annanstans

Denna dag
Har jag valt




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-23 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~