Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom,såg,gick.


Älska och förlåta, vilken jävla gåta

Var varsam jag känner nått
Var sparsam det händer nått
Bränner torrt, vått

Var aktsam, jag har ju gått
Vi skulle kämpat, det hade gått
Frön vi sått

Du gick
Jag fick
En blick

"Jag hatar dig"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Timah
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-03 13:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark, bra, träffande
2012-12-11

  katastrofromantiker
Ibland är människor ovarsamma med andra människors känslor.
Och inte beredda gå i krig för det som någon annan tror på.
2012-12-08

  Lars Hedlin
Så stark ..bra skaldat!
2012-12-04

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Mycket fin och speciell på ett bra sätt.
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Timah
Timah