Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

högdalens industriområde


hon är tillbaka igen, hon på bänken. hon som i mina ögon måste vara försöksutskriven. grön parkas, en illa virkad mössa. pappersmugg med nåt som liknar kaffe i. termosen placerad mellan fötter med tår som aldrig fått chansen att vända sig utåt, framåt. möter ett ögonpar som likt inåtroterade fötter snubblar när dom ska användas. nedlagda mentalsjukhus blir till flyktingförläggningar tänker jag,eller har dom alltid varit det.




Fri vers av Bo_67
Läst 322 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-04 08:51



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Fint fångad betraktelse! Och kopplingen till mentalsjukhus som flyktingförläggning är verkligen brilliant och tänkvärt!
2012-12-29

    ej medlem längre
"möter ett ögonpar som likt inåtroterade fötter snubblar när dom ska användas."

ahh
2012-12-07

    ej medlem längre
Fin fin betraktelse.
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67