Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt som oftast missar vi att blicka inåt. In i själen. Kanske kommer svaren lättare till oss då. Svaren på vad man ska göra. Vad man vill göra. Låt de medvetna valen bli din snitslade bana istället för vindens slumpmässiga vägväl.


Vad går du och bär på?

Orden saknas.
Tankarna är splittrade

En karta utan vägskäl
är förblindande i sig.

Känslan av att inte ha
hittat den värderade
riktningen ännu.

Vi söker efter tecken
utmed vägen.

Egentligen efter vilket tecken
som helst.

Bara det tar dig framåt, bortåt.







Fri vers av Pierre Ström
Läst 168 gånger
Publicerad 2012-12-05 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström