Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna handlar om att kärlek är en drog.. men drogen kan både vara bra och dålig. Den kan få en att känna sejj uppe i varv eller nere i varv..


En både bra å dålig drog

Du är som en Drog.

Dina Röda vackra läppar
låter sej inte kyssas.

Din vackra, underbara kropp
Låter sej inte röras.

Dina kalla fingrar mot min hud
det gör mej varm.

Dina vackra ögon som lyser upp,
lyser upp varje liten detalj i mitt innre.

Mina tankar svävar i oändlihet.
Du är en drog, som drar över mej som en våg.

Du är ett knark som inte låter mej få stå på stadig mark.

Jag älskar dejj<3
Du är min underbara..




Fri vers av Mysterica
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-02-16 13:01



Bookmark and Share


    NoMi F
En vacker dikt om kärleken
den är som en drog i bland ju
man kan inte vara utan
Fint skrivet
Rubriken är bra
för så an det ju vara
både bra å dålig
2006-02-17

  Pulsatilla
Fullpoäng!!! Sååå bra skrivet!!!
Den är vacker, och gör ont samtidigt!!!
Kram
2006-02-16

    ej medlem längre
Underbart! Har du funnit Kärleken?
Eller någon du är kär i?
Lycka till i alla fall!! :) Kram
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica