Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag faller.

Trassla in dig i mig
Ta mitt liv med storm
Snurra in oss i täcket
Låt oss ligga

Gör vad du kan
För att få mig att stanna
För mitt liv är som bäst

När det är intrasslat i ditt.




Fri vers av eldkastare
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-05 17:14



Bookmark and Share


  Ericafika
fint formulerat om en längtan som jag tror att många känner igen sig i.
2013-03-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar är denna här
2013-02-28

  Lilla Bambun
Ler när jag läser denna. Så fin
2013-01-13

  surface to air
Så söt text!
2012-12-05

  katastrofromantiker
Aaaaw fint.
Kunde inte låta bli le.
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

eldkastare
eldkastare