Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är här, det är december nu

Jag sörjer vår historia
i kartonger
med fyrverkerier bakom
ögonlocken
svindlande höjder
you name it
jag behöver det och dina
byxor på mitt golv
nej inte du
men det plötsliga
det oväntade det stora
och omtumlande
jag behöver det och dina
byxor på mitt golv
när datum flyger förbi
dina ögon kan du inte
räkna dagar eller timmar
jag skrattar mot din hals
för jag vet inte heller
vilken dag det är




Fri vers av menspoeten
Läst 284 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-07 10:08



Bookmark and Share


  träsnidaren
Medryckande om separation. Snyggt fångat!
2013-08-31

    ej medlem längre
gillar denna fina text..
2012-12-11

  Juliusz Wilczynski
Väldigt bra!
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten