Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allmän relativitetsteori


Ekvivalensen
mellan tung och trög massa

en söndagsmorgon?




Bunden vers (Haiku) av raphaela
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-02-16 16:17



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Allmänna relativitetsteorin tycks ha ett märkligt samband med Heinekens osäkerhetsprincip. Erinrar detta svagt bekant.
2006-02-16

  alfa
Jösses tjejen! :-)

Ser fram emot
den speciella!

Tack för
igenkänningen!
2006-02-16

  DanSan
Underbart, det har vi alla kännt! Mycket bra . . . Dan
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

raphaela
raphaela