Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i vintergryning


SNÖDIMMA

Vem rör mig i dimman vid lunden
Vem ser mig när månen är halv
Vem tror mig när tanken är bunden
Vem vet att det kommer ett skalv?

Du rör mig vid hjärtat i lunden
Du ler ock när månen är halv
Du är inte alls särskilt bunden
Vi vet att det kommer ett skalv





Bunden vers av MobergsOrd
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-09 06:14



Bookmark and Share


    lenakarin
Oj! Vilken bra text!
Sista raden fick mig att vakna till o läsa om o om.
Bravo!
2013-03-03

    Tea Alex
Ja, skalv kommer. Av olika slag.
2012-12-14

  Larz Gustafsson VIP
Är det då som det stora vemodet rullar in?
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

MobergsOrd
MobergsOrd