Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstolkad

önskan att bli förstådd

skiftningar i blicken

ork att förklara

höjda ögonbryn

tom i tanken

olika språk

feltolkningar

uppgivenhet

axelryckningar

när orden inte räcker till

energitjuv

att låta det vara

det finns inget att förklara

vissa saker är så bara




Fri vers av Dito VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-09 23:20



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Precis, en del saker ska man bara låta vara, det går inte att förklara allt i detta livet! Bra text!
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP