Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utestängd

Blåfrusen och övergiven
stod jag utanför
din dörr och vädjade:

Släpp in mig!
Jag fryser!
Jag svälter!
Jag tynar bort!

Du lyfte din blick,
konstaterade,
vände på klacken
och gick…




Fri vers av Poetica
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-02-16 18:07



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Ryser när jag läser dessa rader ... Läs min text "Jag behöver dig", den ger ett annat perspektiv som ligger rätt nära det du här förmedlar ...
2006-02-17

    steffe struts
oj, tolkar det som en beskrivning av
det känslomässiga..

starkt slutstycke!

stefan
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Poetica