Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24 ton elfenben (2012)


Det går knappt att förstå det
hur vi kan vara och förfära
ett oerhört stort antal vackra varelser
har fått sätta livet till

för vår girighet
våra små hjärtan som krympt
varför kan vi inte lära oss
att älska allt levande..?




Fri vers av Järnkatten
Läst 89 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-11 17:48



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
det är förskräckligt..väl skaldat
2012-12-12

  Max Poisé VIP
Pengar är ett gift som är beroendeframkallande.
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten