Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt ifrån en bro


På andra sidan sundet så kan jag se hur det

gröna gräset

vackert håller på att gro

Kan inte släppa blicken emot det

Så jag står där på bron som helt paralyserad och bara

håller på att glo omkring mig

Blir som i min egen lilla värld

Drömmer om, att där skulle man bo

Där gräset alltid är grönare

Där gräset alltid är mjukare och skönare

Där man kan gå på gräset utan en endaste sko

För på den här sidan sundet så finns det bara slum

där alla bara håller på att sabba

och förstöra allting

Inte så kul

Och där de flestas bästa egenskap är att snatta

och hålla på att sno...


Utsikt från en bro

Så nära men ändå så långt borta

Rikemanskvarteren..

Ken Cassel
12/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 449 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-12 22:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina funderingar från dig!
2012-12-12

    ej medlem längre
Inte säkert man är lyckligare där... rikedom kan aldrig köpa lycka!
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel