Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlorade min bror under sommaren 2012 tillägnar denna texten till honom


Bror var du än är

Var du än är, var du än befinner dig

Så fanns du alltid där för mig

Du vakar nu över mig, som gud över jorden

Tusen diamater fann jag i dina ögon

Älskvärda stunder när jag såg dig le och skratta

Utan dig är jag borttappad

Ingen nu som leder mig rätt

Utan dig är ingenting så lätt

Aldrig mer rinder du och skrattar

 

Det är tomt utan dig
Det känns som jag är ensam nu
Jag saknar dig så




Fri vers (Fri form) av RamonaB
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-15 22:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ditt brustna hjärta berör
förlorade min far år 2005
jag tror han nu befinner sig i limbo,
för han var varken särskilt ond eller god
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

RamonaB
RamonaB