Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kilometertider och startskott


flodvågs-galen

nu kommer jag




Fri vers av fjädern
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-02-17 02:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
förstår inte titeln, men gillar det korta innehållet!
2006-02-17

  Peter Stjerngrim VIP
För stunden och utifrån den sinnesstämning jag befinner mig i är detta ett härligt miss- eller rättolkningsbart utflöde ...
2006-02-17
  > Nästa text
< Föregående

fjädern