Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höstdepression, jag hatar dig.


Rädd för mörkret

Svart är natten
Svartare är dagen

Försöker
Men misslyckas

Gång på gång på gång

Du är ljuset i mitt liv
Du är den som håller mig upprätt

Men jag är rädd för att kväva din låga

Rädd för att vara en belastining
Rädd för att sluta vara älskad

För att vara för mycket
För att vara för lite

Jag vill inte finnas i en värld utan dig
Men jag vill inte dö utan dig vid min sida


Jag är inte mörkrädd
Jag är bara rädd för mörkret.




Fri vers av eldkastare
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-16 20:52



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Så precis...så uppriktigt,gillas här!
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

eldkastare
eldkastare