Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill du ha mjölk i kaffet?



att höra hur du rör dej mellan kaffebryggare och badrum. doften som hänger kvar i den luft du flyttar runt din kropp. i golvet är fotspåren utlagda att följa. ett vridet lakan visar hur lår och höft överlevt natten. viskade sanningar rakt in i ditt galna hår. kunde såklart inte få nog och utanför ditt fönster leker bergen med morgonljuset.




Fri vers av Bo_67
Läst 497 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-12-19 13:49



Bookmark and Share


  Angel of love
Ljuvligt underbart och fint skrivet.
2014-04-07

  Nina.K
Ah, underbart - mjuk poesi på sitt bästa!!
2014-04-07

  Blåbäret
Ljuvligt framburet och kärleksfullt inramat
2013-08-22

  AnnaMariaS
Oslagbar titel. En alldaglig fråga men mellan raderna som följer lyser kärleken. Realism som höjer sig över vardagen. Det är så kärlek skildras.
2013-05-08

    ej medlem längre
hur skön text som helst. gillar att den till formen nästan låter som en journalistisk återrapportering; ett konstaterande. men att tonen och innehållet får det som annars hade varit formellt, att brista.
2012-12-21

    Melona
om jag inte redan vore naiv nog att vara kär i kärleken så skulle jag blivit det av din ljuvliga dikt!
2012-12-19

  Nina Ahlzén
dina ord tjusar mig! "...ditt galna hår"! Mumma.
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67