Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kom tillbaka


In utero


Sitt ner med mej, tag denna kopp té och
stilla livet som är inuti mej


En linje löper längs kvällens kalligrafi


Du är kontinenter i mej

Jag är havet i dej











Fri vers (Prosapoesi) av Billy Andersson
Läst 857 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-20 17:05



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
underbar
2018-05-19

  Ninananonia VIP
Ja fantastisk...
2012-12-31

  AgnesP

Fantastiskt fin. Helt enkelt.
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Billy Andersson