Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra om det viktiga


med dig
hör alla ord hemma i sin riktighet
och jag i min skröpliga litenhet
men också i det vilda barfota inomskrattet
det jag lägger runt hjärtat ditt

----------

kvällen min är fylld av längtansfint
och snartnära ... du vet... viskande nynningsvarmt
som om ingentid och fådagar

----------

människa förstår du själv
hur denna själ försiktigt sträcker sig
upp och upp mot livet 
av de ord av kärlek du lägger runt den?

-----------

när allt blir så där ledset inuti
av den öppnade sorgen och de skavande benen
dra mig nära då och viska sagor genom natten
för den lilla Andeliten som funnit vägen

till dig

----------




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-21 21:01



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Fyra dikter av dig som förstår storheten i litenheten, med aldrig likgiltigt lägger brickorna, utan poppar dem samman i det tempo de tål utan att spricka
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP